Kuka olen?

Ihanaa, että olet löytänyt sivuilleni! Kerron aluksi hieman itsestäni ja miten olen päätynyt kirjoittamaan tätä kirjoitusta sinulle. Seksuaalisuus, seksi ja ihmissuhteet ovat kiinnostaneet minua jo pitkään, mutta vasta yli 30-vuotiaana olen alkanut tietoisesti tekemään työtä itsetuntemuksen ja oman naiseuteni ja seksuaalisuuteni kanssa. Oma polkuni on kulkenut seikkailujen ja yllätysten kautta kohti itseni löytämistä ja kuljen edelleen tiellä kohti aidompaa itseäni.

Olen oppinut, että läheisyys on uskallusta, olemista ja antautumista. Läheisyyttä ei täysin pysty kokemaan ennakoimalla, hallitsemalla, kontrollilla, esittämällä tai miellyttämällä. Kosketuksen koko maailma ja eroottisuudelle antautuminen vaatii pohjakseen riittävää luottamusta itseensä ja kumppaniinsa sekä rohkeutta, uskallusta, uteliaisuutta, leikkisyyttä ja sallivuutta.

Oma seksuaalinen avautumiseni on tapahtunut pitkälti kasvaneen itsetuntemuksen kautta. Nykyään olen jo oman seksuaalisuuteni kanssa vapautunut ja saan seksuaalivoimasta energiaa koko elämääni. Minulla on akateeminen koulutus, mutta seksuaalisuus ja seksi kiinnostavat minua siinä määrin, että luen seksuaaliterveyden opintoja vapaa-ajallani, mutta päivätyössä aika vierähtää perinteisten toimistotöiden parissa.

Olen hyvin kokeilunhaluinen ja usean muun asian ohessa olen viehättynyt tantrasta niin kokonaisvaltaisena elämänasenteena kuin sen eroottisesta ulottuvuudesta. Tantran opettamat tekniikat herkistävät seksuaalista tietoisuutta ja kasvattavat sukupuolista energiaa. Se avaa tien uusille nautinnon alueille.

Blogissani kirjoitan seksistä ja seksuaalisuudesta myönteisenä voimavarana. Seksuaalisuus on osa ihmisenä olemista koko elämänkulun ajan. Seksuaalisuus mahdollistaa rakkauden, intohimon, hellyyden ja läheisyyden ilmaisun ja kokemisen. Olen itse oivaltanut omassa elämässäni, miten mahtavaa on olla nainen ja miten hyvin voin, kun olen sinut oman seksuaalisuuteni kanssa. Kirjoitankin omista kokemuksista ja oivalluksista, jotka haluan jakaa kanssasi.

Teemaan liittyvät referenssit

Opinnot:

Olen valmistunut yliopistosta filosofian maisteriksi ja ihmistieteet ja kulttuurin tutkimus ovat intohimoni. Ihmistieteellä viittaan ihmistä tutkiviin tieteenaloihin, lähinnä humanistisiin ja yhteiskunta-tieteisiin.

Sukupuolen tutkimuksen perusopinnot 25 op, Turun yliopisto

Seksuaaliterveyden- ja lisääntymisterveyden edistämisen perusteet 5 op, Karelia-ammattikorkeakoulu

Seksuaalinen itsetunto ja neuvontatyön valmiudet 5 op, Karelia-ammattikorkeakoulu

Seksuaaliterveyden edistäminen kuntoutuksessa 5 op, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Seksuaaliterveyden edistäminen akuuttihoitotyössä 5 op, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Suoritetut kurssit ja työpajat:

Lingam Massage – penishieronnan koulutuskurssi

Fellaation koulutuskurssi (fellaatio= suuseksin muoto, jossa suuta, huulia ja kieltä liikutellaan peniksen ollessa passiivisena)

Yksilötantran työpajoja