Valmennukset ja kurssit

Naisen nautinto -valmennus (haku käynnissä)

Haluatko elää intohimoisesti ja aidosti, omasta seksuaalisuudestasi nauttien? Seksuaalisuus on mitä intiimein osa itseämme ja siksi se on niin vaikea kohdata päivänvalossa. Eläminen seksuaalisena olentona on yhtä luonnollista kuin hengittäminen, mutta edelleen tänän päivänä siihen liitetään jotain kiellettyä ja kielteistä. Syntymästämme lähtien olemme saaneet palautetta omasta itsestämme. Se miten meitä on kohdeltu, ja miten meitä on kosketettu, on osa seksuaalista minuuttamme.  Seksuaalisia reaktioita, ajatuksia, asenteita, arvoja voi myös uudelleen opetella ja samalla murtaa vanhoja keinoja. Tiedostaminen lisää itsetuntemusta, se rauhoittaa ja motivoi muutokseen. Muutos on aktiivinen prosessi, ja silloin vapaudutaan vanhasta, etsitään ja löydetään uusia seksuaalisen minän ulottuvuuksia.

Lingamhieronnan (penishieronnan) verkkokurssi

Miten miestä rakastetaan nautintojen kautta? Ainutlaatuinen ja innovatiivinen kurssi nyt kätevästi verkkokurssina, jolloin voit katsoa kurssin omalta kotisohvaltasi käsin. Kurssilla opituilla taidoilla voit lisätä nautinnon, intiimiyden ja läheisyyden määrää parisuhteessasi. Mikäli olet sinkku, voit herättää sinkkumarkkinoilla ennennäkemätöntä mielenkiintoa ja kiinnostusta uusilla taidoillasi.

Verkkokurssin sisältö:

– Kirjallinen työkirja: yllättävää ja informatiivista tietoa miehistä: F-piste, eturauhasen hieronta, yms. Verkkokurssin uudistettuun versioon on lisätty useita havainnollistavia kuvia.

– Lingamhieronnan video, joka sisältää otteiden käytännönharjoitukset dildolla.

Kurssin hinta vain 29,90€.

Haluatko kurssin itsellesi? Lähetä minulle sähköpostia asiasta niin saat tarkemmat ohjeet.

Fellaation (suihinoton) verkkokurssi

Fellaatiotekniikoiden verkkokurssi eli suihinottokurssi, joka sisältää herkullisia ja maukkaita tekniikoita, jotka ovat kokeneiden ja hienostuneiden viettelijöiden hallussa. Kurssi voi auttaa sinua täydentämään tekniikoitasi uusilla ja mielenkiintoisilla keinoilla:

Verkkokurssin sisältö:

– Kirjallinen työkirja, joka sisältää informatiivista tietoa peniksestä ja miehen seksuaalisuudesta. Saat työkirjan sähköpostitse.

-Fellaatiovideo, joka sisältää käytännönharjoituksen dildolla. Video on yksityisellä YouTube kanavalla, johon saat katseluoikeuden kurssin ostettuasi.

Kurssin hinta vain 29,90€

Haluatko kurssin itsellesi? Lähetä minulle sähköpostia asiasta niin saat tarkemmat ohjeet.

Yonihieronnan (vaginahieronnan) verkkokurssi

Tämä Yoni-vaginahieronnan kurssi on nimenomaan seksuaalisesti stimuloiva kurssi, jossa ei perehdytä hoitomuodolliseen hierontaan. Lempeä vaginahieronta on nautinnollisen intiimiä ja pehmeän luottamuksellinen kosketus voikin avata uusia mahdollisuuksia ihmissuhteessa. Kurssilla keskitytään viipyilevän nautinnolliseen tapaan koskettaa ja olla läsnä. Kurssilla näytetään otteita kuinka hieroa vaginan alue päällisin puolin sekä käsitellään naiseuden portti myös sisäpuolelta hellästi ja eroottisesti hieroen.  Yonin voi vapaasti suomentaa tarkoittavan pyhää aluetta tai pyhää temppeliä ja naisen yonia tuleekin lähestyä kunnioituksella. Yoni on portti feminiinisiin energioihin. Se on tärkeä alue naisessa.  Hieronta voi olla parhaimmillaan aisteja avaava ja aivan uusia ulottuvuuksia antava kokemus. 

Verkkokurssin sisältö:

– Kirjallinen työkirja: yllättävää ja informatiivista tietoa naisista.

– Yonihieronnan video, joka sisältää otteiden käytännönharjoitukset tekovaginalla.

Kurssin hinta vain 29,90€.

Haluatko kurssin itsellesi? Lähetä minulle sähköpostia asiasta niin saat tarkemmat ohjeet.

Henkilökohtainen valmennus

Haluatko elää intohimoisesti ja aidosti, omasta seksuaalisuudestasi nauttien? Jokaisella on mahdollisuus voida seksuaalisesti paremmin ja haluan inspiroida sinua panostamaan omaan seksuaaliseen hyvinvointiisi. Ole yhteydessä ja räätälöidään henkilökohtainen valmennus, joka tukee juuri sinua ja sinun tarpeitasi. Valmennus pitää sisällään säännöllisen yhteydenpidon, erilaisia harjoitteita sekä tietysti tukea ja neuvoja koko valmennuksen ajan.

OnlyFans

Eroottista ja sensuellia kuvallista materiaalia. VIP-tilillä uusimmat ja tuhmimmat sisällöt sekä mahdollisuus chattailla.

VIP: https://onlyfans.com/sensualtouch_vip

Ilmainen tili: www.onlyfans.com/sensuellikosketus

Miehen intiimihieronnan (penishieronnan) opetuskurssi HUOM! Livekurssit ovat tällä hetkellä tauolla. Voit tiedustella räätälöityä verkkokurssia teemasta!

Haluatko antaa miehellesi jotain uutta ja ainutlaatuista? Penishieronnassa on viitteitä tantrisesta lingamhieronnasta. Penishieronta on nautinnollinen intiimihieronnan muoto, jolla saavutetaan seksuaalinen hyvänolon tunne ja täytetään kosketuksen kaipuuta. Tule kurssilleni, jossa opit otteita, joista miehesi saa ennenkokematonta nautintoa ja joka vie suhteen uudelle tasolle. Kurssi on suunnattu naisille ja harjoitukset tehdään dildoilla. Näistä taidoista nauttivat molemmat, antaja ja saaja. Kurssi tuo myös mukavaa maustetta esimerkiksi naisteniltoihin ja polttareihin.

Oletko kiinnostunut kurssista? Lisätietoja saat sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjousta yksityisopetuksesta omalle seurueellesi.